Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /hsphere/local/home/gaudiadm/marianneschroder.dk/w/libraries/joomla/string/string.php on line 27

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /hsphere/local/home/gaudiadm/marianneschroder.dk/w/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /hsphere/local/home/gaudiadm/marianneschroder.dk/w/libraries/joomla/string/string.php on line 29
Artikler

På Symposiet Projektledelse 2013 den 29.-31. maj bidrager jeg med et fagligt indlæg og faciliterer i samarbejde med John Hansen, partner ChangeGroup og René Figge, projektchef FDC et seminar. Vores mål er at inspirere projektledere til at udvikle deres ledelseskompetencer.

I takt med at forandringstempoet stiger i organisationer, stiger behovet for fleksibelt og med kort varsel at sætte initiativer i gang. Derfor er projektarbejdsformen i vækst. Samtidig viser undersøgelser, at projekters succesrate ikke er noget at råbe hurra for.

I stedet for at uddanne projektledere til at agere proaktivt og kreativt, uddanner vi dem til at agere reaktivt og snævert målstyret, som befandt vi os i en forudsigelig virkelighed.

Der er stort potentiale i at genfortolke projektlederrollen, så den i højere grad passer på den komplekse virkelighed, projekter i dag ledes i.

Artiklen har været bragt i Dansk Projektledelse.

Positiv Psykolog er et relativt nyt forskningsfelt, der på kort tid er blevet meget populært. I 2009 var faget positiv psykologi f.eks. det mest søgte på Harvard University.
 Og i øjeblikket vælter forskningsresultater om relationen mellem positive emotioner og adfærd frem

Der er noget dommedagsagtigt over Steen Hildebrandts budskaber.

Velkendte institutioner og systemer, vi er i berøring med hver eneste dag, er under pres og på vej til sammenbrud. Men vi har svært ved at se det - netop fordi de er så velkendte.I efteråret 2010 har jeg haft fornøjelsen at høre Steen Hildebrandt tale om fremtidens ledelse.

Vi er midt i en civilisationskrise. Og dét, der er brug for nu, er, at vi radikalt ændrer den måde, vi relaterer til hinanden, hævder professor Otto Scharmer, MIT ved konferencen Århus Opens You

Velkommen

Her på hjemmesiden finder du information om min baggrund og det, som fagligt optager mig. Artiklerne omhandler faglige pointer, cases, jeg har arbejdet med og reflekterer over udfordringer i organisationer.

Marianne Schrøder

Aktuelt

- På Symposiet Projektledelse 2013 den 29.-31. maj bidrager jeg med et fagligt indlæg og faciliterer i samarbejde med John Hansen, partner ChangeGroup og René Figge, projektchef FDC et seminar. Vores mål er at inspirere projektledere til at udvikle deres ledelseskompetencer.

- Forsøgsprojekt ”Det gode børne-og ungeliv” i Sorø Kommune er evalueret ved proactive review metoden. Næste skridt er, at politikerne forholder sig til resultaterne af høringsrunden.